Tyto Zásady cookies byly naposledy aktualizovány Prosinec 3, 2022 a vztahují se na občany a osoby s trvalým pobytem v Evropském hospodářském prostoru.

1. Úvod

Naše webové stránky https://janzednicek.cz (dále jen „web“) používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Cookies také vkládají třetí strany, které jsme zapojili. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

2. Co jsou soubory cookies?

Soubor cookie je malý jednoduchý soubor, který je odeslán spolu se stránkami tohoto webu a uložen prohlížečem na pevný disk počítače nebo jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být vráceny našim serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy.

3. Co jsou skripty?

Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby naše webové stránky fungovaly správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na vašem zařízení.

4. Co je to webový maják?

Webový maják (nebo pixelová značka) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se používá ke sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o vás ukládána pomocí webových majáků.

5. Cookies

5.1 Technické nebo funkční soubory cookies

Některé soubory cookies zajišťují, že určité části webu fungují správně a že vaše uživatelské preference zůstávají známé. Umístěním funkčních souborů cookies usnadňujeme návštěvu našich webových stránek. Tímto způsobem nemusíte při návštěvě našich webových stránek opakovaně zadávat stejné informace a například položky zůstanou v nákupním košíku, dokud nezaplatíte. Tyto cookies můžeme umístit bez vašeho souhlasu.

5.2 Statistické cookies

Statistické soubory cookies využíváme k optimalizaci webových stránek pro naše uživatele. Díky těmto statistickým cookies získáváme přehled o používání našich webových stránek. Žádáme vás o povolení k ukládání statistických souborů cookies.

5.3 Marketingové/Sledovací cookies

Marketingové/sledovací cookies jsou soubory cookies nebo jakákoli jiná forma místního úložiště, které se používají k vytváření uživatelských profilů k zobrazování reklamy nebo ke sledování uživatele na tomto webu nebo na několika webech pro podobné marketingové účely.

5.4 Tlačítka sociálních médií

Na naše webové stránky jsme zahrnuli obsah od Facebook a LinkedIn k propagaci webových stránek (např. „like“, „pin“) nebo sdílení (např. „tweetování“) na sociálních sítích jako Facebook a LinkedIn. Tento obsah je vložen s kódem odvozeným z Facebook a LinkedIn a umísťuje soubory cookie. Tento obsah může ukládat a zpracovávat určité informace pro personalizovanou reklamu.

Přečtěte si prohlášení o ochraně osobních údajů těchto sociálních sítí (které se mohou pravidelně měnit) a přečtěte si, co dělají s vašimi (osobními) údaji, které zpracovávají pomocí těchto souborů cookies. Získaná data jsou v maximální možné míře anonymizována. Facebook a LinkedIn se nacházejí ve Spojených státech.

6. Umístěné cookies

WooCommerce

Funkční, nezbytně nutné

Usage

We use WooCommerce for webshop management. Read more

Sharing data

This data is not shared with third parties.

Funkční, nezbytně nutné

Name
Expiration
relace
Function
Uchovávat položky v nákupním košíku
Name
Expiration
trvalé
Function

Elementor

Statistické (anonymní)

Usage

We use Elementor for content creation. Read more

Sharing data

This data is not shared with third parties.

Statistické (anonymní)

Name
Expiration
trvalé
Function
Uchovávat provedené akce na webových stránkách

Google Ads Optimization

Marketingové

Usage

We use Google Ads Optimization for showing advertisements. Read more

Sharing data

For more information, please read the Google Ads Optimization Privacy Statement.

Marketingové

Name
Expiration
3 měsíce
Function
Uchovávat a sledovat návštěvy napříč webovými stránkami
Name
Expiration
1 měsíc
Function
Zajistit zobrazování reklam nebo opětovné cílení

Google various services

Funkční, nezbytně nutné, Marketingové

Usage

We use Google various services for website development. Read more

Sharing data

For more information, please read the Google various services Privacy Statement.

Funkční, nezbytně nutné

Name
Expiration
trvalé
Function
Uchovávat předvolby souhlasu se soubory cookie

Marketingové

Name
Expiration
Function

Cerber Security & Anti-Spam

Funkční, nezbytně nutné

Usage

We use Cerber Security & Anti-Spam for security and fraud prevention. Read more

Sharing data

For more information, please read the Cerber Security & Anti-Spam Privacy Statement.

Funkční, nezbytně nutné

Name
Expiration
1 rok
Function
Poskytnout ochranu proti útokům hackerů
Name
Expiration
2 týdny
Function
Poskytnout ochranu proti útokům hackerů

Polylang

Funkční, nezbytně nutné

Usage

We use Polylang for locale management. Read more

Sharing data

This data is not shared with third parties.

Funkční, nezbytně nutné

Name
Expiration
trvalé
Function
Uchovávat nastavení jazyka

Google Analytics

Statistické

Usage

We use Google Analytics for website statistics. Read more

Sharing data

For more information, please read the Google Analytics Privacy Statement.

Statistické

Name
Expiration
2 roky
Function
Uchovávat a počítat zobrazení stránek

Facebook

Marketingové, Funkční, nezbytně nutné

Usage

We use Facebook for display of recent social posts and/or social share buttons. Read more

Sharing data

For more information, please read the Facebook Privacy Statement.

Marketingové

Name
Expiration
2 roky
Function
Uchovávat poslední návštěvu
Name
Expiration
1 rok
Function
Uchovávat podrobnosti o účtu
Name
Expiration
3 měsíce
Function
Uchovávat jedinečné ID relace
Name
Expiration
3 měsíce
Function
Zajistit zobrazování reklam nebo opětovné cílení
Name
Expiration
90 dní
Function
Uchovávat přihlášené uživatele
Name
Expiration
3 měsíce
Function
Uchovávat a sledovat návštěvy napříč webovými stránkami
Name
Expiration
2 roky
Function
Poskytnout prevenci podvodů
Name
Expiration
30 dní
Function
Uchovávat jedinečné ID uživatele
Name
Expiration
2 roky
Function
Uchovávat podrobnosti o prohlížeči
Name
Expiration
1 rok
Function
Uchovávat podrobnosti o účtu

Funkční, nezbytně nutné

Name
Expiration
1 týden
Function
Získat informace o rozlišení obrazovky
Name
Expiration
90 dní
Function
Poskytnout prevenci podvodů
Name
Expiration
relace
Function
Uchovávat a sledovat, zda je karta prohlížeče aktivní

LinkedIn

Marketingové, Funkční, nezbytně nutné

Usage

We use LinkedIn for display of recent social posts and/or social share buttons. Read more

Sharing data

For more information, please read the LinkedIn Privacy Statement.

Marketingové

Name
Expiration
2 roky
Function
Uchovávat podrobnosti o prohlížeči
Name
Expiration
1 měsíc
Function
Zajistit zobrazování reklam nebo opětovné cílení
Name
Expiration
3 měsíce
Function
Uchovávat podrobnosti o prohlížeči
Name
Expiration
30 dní
Function
Zajistit zobrazování reklam nebo opětovné cílení
Name
Expiration
1 den
Function
Uchovávat provedené akce na webových stránkách
Name
Expiration
2 roky
Function
Uchovávat provedené akce na webových stránkách
Name
Expiration
relace
Function
Poskytnout různé funkce napříč stránkami

Funkční, nezbytně nutné

Name
Expiration
10 let
Function
Uchovávat předvolby ochrany osobních údajů
Name
Expiration
relace
Function
Poskytnout různé funkce napříč stránkami

Instagram

Marketingové

Usage

We use Instagram for display of recent social posts and/or social share buttons. Read more

Sharing data

For more information, please read the Instagram Privacy Statement.

Marketingové

Name
Expiration
1 rok
Function
Uchovávat frekvenci zobrazování reklam

Miscellaneous

Purpose pending investigation

Usage

Sharing data

Sharing of data is pending investigation

Purpose pending investigation

Name
Console/Mode
Expiration
Function
Name
extendify-taxonomies
Expiration
Function
Name
Console
Expiration
Function
Name
mlw_time_quiz2
Expiration
Function
Name
showThisQuery
Expiration
Function
Name
e_kit-elements-defaults
Expiration
Function
Name
mlw_time_quiz1
Expiration
Function
Name
autoSavedSql_janzednicek
Expiration
Function
Name
autoSavedSql_jz41646088902
Expiration
Function
Name
extendify-global-state
Expiration
Function
Name
autoSavedSql_janzednicek.wp_postmeta
Expiration
Function
Name
autoSavedSql_janzednicek.wp_posts
Expiration
Function
Name
autoSavedSql_undefined
Expiration
Function
Name
Expiration
Function
Name
mlw_started_quiz2
Expiration
Function
Name
NavigationWidth
Expiration
Function
Name
mlw_started_quiz1
Expiration
Function
Name
extendify-wanted-template
Expiration
Function
Name
QSMAlertManager
Expiration
Function
Name
__gads
Expiration
Function
Name
ampforwp_hide_deactivate_feedback
Expiration
Function
Name
Expiration
Function
Name
cmplz_consenttype
Expiration
365 days
Function
Name
real-queue-restore-jobs-e74781006d962a7f92cdb3b752ee7fe5
Expiration
Function

7. Souhlas

Když poprvé navštívíte náš web, ukážeme vám vyskakovací okno s vysvětlením o cookies. Jakmile kliknete na “Uložit předvolby”, vyjadřujete svůj souhlas s používáním kategorií souborů cookies a doplňků popsaných ve vyskakovacím okně a v těchto Zásadách cookies. Používání cookies můžete zakázat pomocí svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že naše webové stránky již nemusí fungovat správně.

7.1 Správa nastavení souhlasu

8. Povolení/zakázání a odstranění cookies

Pomocí internetového prohlížeče můžete automaticky nebo ručně mazat soubory cookies. Můžete také určit, že některé soubory cookies nemusí být umístěny. Další možností je změnit nastavení internetového prohlížeče tak, aby se vám při každém uložení souboru cookies zobrazila zpráva. Další informace o těchto možnostech naleznete v Nápovědě vašeho prohlížeče.

Vezměte prosím na vědomí, že náš web nemusí fungovat správně, pokud jsou deaktivovány všechny cookies. Pokud cookies smažete ve svém prohlížeči, budou znovu umístěny po vašem souhlasu, když znovu navštívíte naše webové stránky.

9. Vaše práva týkající se osobních údajů

Pokud jde o vaše osobní údaje, máte následující práva:

  • Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje potřebné, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovány.
  • Právo na přístup: Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou nám známy.
  • Právo na opravu: Máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.
  • Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat vaše osobní údaje smazat.
  • Právo na přenos vašich údajů: Máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a v celém rozsahu je předat jinému správci.
  • Právo na námitku: proti zpracování vašich údajů můžete namítat. Řídíme se tím, pokud neexistují oprávněné důvody ke zpracování.

Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte. Kontaktní údaje najdete ve spodní části těchto Zásad používání souborů cookies. Máte-li stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi bychom se o tom dozvěděli, ale máte také právo podat stížnost kontrolnímu orgánu (Úřadu pro ochranu osobních údajů).

10. Kontaktní údaje

V případě dotazů nebo komentářů ohledně našich zásad týkajících se souborů cookies a tohoto prohlášení nás prosím kontaktujte pomocí následujících kontaktních údajů:

Ing. Jan Zedníček
Jana Zrzavého 3988/1, Prostějov, 79604
Česká republika
Web: https://janzednicek.cz
E-mail: zc.kecindeznaj@mesj
Telefonní číslo: 734399420